Kalle Euro liittyy Ignite Societyn joukkoihin

Vaikuttajaviestinnän konkari Kalle Euro on liittynyt keväällä 2023 Ignite Societyn´joukkoihin. Euro tuo Ignite Societylle vaikuttajaviestinnän osaamista ja näkemystä politiikasta ja edunvalvonnasta niin kunta- kuin valtiotasoltakin. Hän työskentelee Ignite Societyllä neuvonantajana.

 

“Kalle on politiikan rakenteiden, prosessien ja sisältöjen osaaja. Hän on ennen kaikkea strategi, jonka timanttinen ajattelu tulee asiakkaiden käyttöön”, sanoo Ignite Societyn toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila. 

 

“Digitaalinen vaikuttajaviestintä on vaikuttavaa ja kustannustehokasta työtä organisaation tavoitteiden toteuttamiseksi. Sen avulla tavoittaa oikeat kohderyhmät ja saa aikaan uusia ajatuksia. Ignite Society ja sen suomalainen kumppani Ahjo Communications ovat luovia ja näkemyksellisiä yrityksiä, joiden mukana on mielekästä olla rakentamassa uudenlaista vaikuttamista Suomeen. Ja pohjoismainen yhteistyö on aina hyödyllistä ja opettavaista”, toteaa Ignite Societyn neuvonantaja Kalle Euro. 

 

Aiemmin Euro on työskennellyt muun muassa teknologia-startup Magic Add Oy:n  viestinnästä ja rahoituksesta vastaavana osakkaana sekä johtavana osakkaana vaikuttamisviestintätoimistossa Rud Pedersen Public Affairs Company Oy:ssä ja Turun kaupungin elinkeinojohtajana. 

 

Ignite Society on uuden sukupolven vaikuttajatoimisto, joka luo muutoksen vauhtia digitaalisella PA:lla ja ihmisten osallistamisella. Ignite Society on Ahjo Communications Oy:n sisartoimisto. Yritys on perustettu yhdessä ruotsalaisen Reform Societyn kanssa, joka on kampanjoinnin ja digitaalisen yhteiskunnallisen vaikuttamisen edelläkävijä Ruotsissa. Ignite Society toimii tiiviissä yhteistyössä pohjoismaisessa toimistoverkostossa, ja autamme luomaan painetta poliittisen päätöksenteon ja yhteiskunnallisen muutoksen kiihdyttämiseksi Suomessa ja Pohjoismaissa.